Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://avantgardefoto.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Booking

Når besøgende booker en aftale på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, vil dette bliver lagret i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Hvem vi deler dine data med

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du booker en tid, så bliver bookingen og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende booking automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, Har udfyldt kontakformularen eller har booket en tid, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes booking og kontaktformular kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Persondata vedr. institutionsfotografering


Databeskyttelsesforordningen, også kaldet Persondataforordningen (General Data Protection Regulation, GDPR) er en omfattende ny EU-lov om databeskyttelse, der vil give enkeltpersoner bedre databeskyttelse i EU.

1. Hvor kommer oplysningerne fra?
Oplysningerne kommer fra den person der udfylder bestillingssedlen/bestiller online.
I forbindelse med institutions foto kan man også bede om at navnet på barnet erstattes med ” anonym” ved henvendelse til info@avantgardefoto.dk.
 
2. Med hvilket formål behandles oplysningerne?                  
Salg, herunder betaling og levering, samt evt. opfølgning.
Avantgarde Foto sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart.
 
3. Med hvilken hjemmel behandles oplysningerne?
Skolen/institutionen/forældrebestyrelsen bestiller Avantgarde Foto til at udføre fotograferingen.

4. Hvilken følsomhed har oplysningerne?
Almindelige persondata
– herunder: navn, institution, adresse samt e-mail og telefonnummer.
Avantgarde Foto hverken bruger eller lagrer CPR-numre.
 
5. Er den registrerede oplyst om behandlingen?
Det fremgår af vores udleverede bestillingsseddel, at man kan læse om håndteringen af oplysninger, på hjemmesiden: www.avantgardefoto.dk

6. Er personoplysningerne nødvendige for formålet?
Skolen/institutionen/forældrebestyrelsen bestiller Avantgarde Foto til at udføre fotograferingen.


Institutioner:
Ja, Avantgarde Foto skal bruge oplysningerne ifbm. ajourføring af skolens arkiver – dvs. portrætterne som Avantgarde Foto er bestilt til at levere til institutionen. Derfor kan Avantgarde Foto modtage oplysningerne på forhånd, før fotograferingen ( Navn + Institution). Ifbm. forældrenes bestilling af billeder, herunder kundeservice, bruger Avantgarde Foto personoplysningerne hertil.
 
7. Hvornår udløber/slettes oplysningerne?Daginstitutioner og dagplejere,
Barnets navn forbliver i systemet grundet info til bestilling. Dette slettes ved udgangen af næstfølgende kalenderår.
b.) Hvis forælderen har ønsket fotografering, slettes oplysninger og fotofiler af eleven/barnet ved udløbet af det 5. år.
 
8. Er udløbsdatoen i overensstemmelse med formålet?
Det er Avantgarde Fotos vurdering, at der kommer henvendelser på alle slags billeder, hvorfor muligheden for (gen)bestilling er aktuel op til 1 år efter fotografering.
 
9. Er personoplysningerne korrekte og ajourførte?               
Personoplysninger modtaget på forhånd fra institutionen er ajourførte fra institutionen. Forældre kan tilrette/opdatere disse oplysninger telefonisk eller på mail.                
 
10. Hvem har adgang til oplysningerne?
Fotografen har kun adgang til navn+institution under fotograferingen.
 
11. Hvor lagres personoplysningerne?
I virksomheden; internt på Avantgarde Fotos drev og beskyttede servere.
 
12. Er der procedurer som sikrer den registreredes rettigheder?
Ja. Du har ret til indsigt:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Avantgarde Foto pr. e-mail, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail inden for rimelig tid.
Retten til at korrigere data: Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.
Retten til at slette data:Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Avantgarde Foto benytter, undtagen i følgende situationer:
* Hvis du har en bestilling igang
* Hvis du har en uafklaret sag hos Avantgarde Foto
* Hvis du har et økonomisk mellemværende med Avantgarde Foto uanset betalingsmåde
* Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne
Herunder også den registreredes øvrige rettigheder; begrænsning af behandling og retten til at kunne flytte sine personoplysninger (dataportabilitiet).


Hvordan kan du udøve dine rettigheder?
Vi tager databeskyttelse alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan kontakte os vedr dette på: info@avantgardefoto.dk

 
Retten til at klage til en tilsynsmyndighed:
Hvis du mener, at Avantgarde Foto  behandler dine personligeoplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte os på info@avantgardefoto.dk.
Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.
 
13. Hvem videregives oplysningerne til? (Underdatabehandlere)
Alle kundedata opbevares på intern server.
Alle billeder bliver behandlet internt.
Billederne har anonymiserede forløbne fil navne under hele processen.
Avantgarde Foto hjemmeside er hosted i Danmark hos underdatabehandlere,  med hvem, der er indgået databehandler aftale.
 
14. Foreligger der (under)databehandleraftale(r)?
Ja, der er udfærdiget databehandleraftale(r) mellem Avantgarde Foto og underdatabehandlere.
 
15. Overføres oplysningerne til lande udenfor EU / EØS?
Nej